תפריט נגישות


מידע הצהרת-נגישות
תצוגת צבעי האתר (* בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה סגירה

גב' יעל הולצמן

 


השכלה
יעל הולצמן, בעלת תואר ראשון במדעי התזונה (BSc ) בפקולטה לחקלאות ברחובות (שלוחה של האוניברסיטה העברית), במהלך לימודי תואר שני בקוגניציה ומוח באוניברסיטת בן גוריון בנגב, חוקרת התנהגויות אכילה ברמה המוחית באמצעות שימוש בגלי EEG. 

תחומי התמחות 
דיאטנית במחלקות פנימיות, מטפלת באכילה רגשית ובילדים 

יחידה
היחידה לתזונה ודיאטה

תפקידים
דיאטנית במחלקה לתזונה בבית החולים שיבא במחלקות פנימיות
מטפלת ומנחת קבוצות לירידה במשקל ואורח חיים בריא
מרצה לקהל הרחב בנושאי תזונה ומוח, תזונה טבעית, וקידום בריאות. 
חברת עמותת "עתיד"- עמותת הדיאטנים והתזונאים בישראל